مطابق معمول هر سال، امسال هم سیر ترشی انداختم. سالهاست  که هر سال یک دبه سیر ترشی میندازم. وقتی که حدودا هفت ساله می شوند شروع می کنم به باز کردن و استفاده از انها.

این سیر ترشی خانگی به طور کل با آنچه از بیرون تهیه می کنید متفاوت است. نه یک تفاوت کوچک بلکه اصلا قابل مقایسه نیست. 

اگر از خواص درمانی آن بگذریم که من اصلا اطلاع درستی از اونها ندارم ولی طعم و مزه ای داره که غذا را به شدت دلپسب می کنه.

متاسفانه برخی از دوستان برای درست کردن سیر ترشی، اون را می جوشانند البته زود سیاه می شه ولی اصلا اون طعم واقعی را پیدا نمی کنه

 

خلاصه اوصیکم به انداختن هر ساله سیر ترشی. الان فصلش است